"Femeia te ridică, femeia te coboară" si "Un capricorn sub stele" - un spectacol "cuplaj" de Brîndușa Novac

"Femeia te ridică, femeia te coboară" si "Un capricorn sub stele" - un spectacol "cuplaj" de Brîndușa Novac

Vă așteptăm la seara comediilor muzicale la Teatrul Luceafărul de pe Strada Ghica, lângă Muzeul de Istorie, la Universitate. Dramaturgul, regizorul și totodată coregraful Brîndușa Novac vă propune două puneri în scenă inovatoare, pline de umor, cu muzică bună și situații ieșite din comun. Ultimele două montări reprezintă o sinteză spumoasă a unor genuri diferite de music-hall, teatru, circ și variete.

Pe 21 Decembrie vă întâmpină cu avanpremiera spectacolului „FEMEIA TE RIDICĂ, FEMEIA TE COBOARĂ" . O acțiune plină de haz si surprize, se petrece pe holurile unui spital, în care interacționează o senatoare, un prefect și un primar. Suspansul și scenele pasionale se petrec ba la bal, ba la spital. Agitația și intriga de pe holurile spitalului alunecă treptat spre cabinetele doctorilor, care apoi fac un salt în timp pe Broadway. Personajele politice sunt: Manuela Hărăbor, Tomi Cristin, Ovidiu Popa Doctorii si asistentele sunt: Raluca Guslicov, Joli Bartha, Evelyn, Rebecca și Cristian Marinof.

Pe 22 Decembrie vă primește în atmosfera terasei unei vile elegante de pe malul mării a spectacolului "UN CAPRICORN SUB STELE". Tragicomedia care se desfășoară pe acest fundal ilustrează proverbul unde dai și unde crapă. Momentele cheie ale acestei succesiuni de încurcături sunt legate între ele prin interpretările vocale și la pian ale Mariei Buză și Lianei Lungu cât și a replicilor savuroase ale lui Andrei Duban.

Capricorn

Nu este ușor sa faci comedie de bună calitate și totodată să cânți, să dansezi, sau să faci acrobații aeriene cu dezinvoltură, cu eleganță și profesionalism. Acesta este motivul pentru care distribuția ambelor producții a presupus un proces riguros de selecție. Rolurile sunt dificile și complexe, o adevărată provocare care se poate transforma în încântare! Biletele se găsesc pe mystge.ro și pe showsbybrindusanovac.ro