Atelier. Bucuria de a fi tu însuți

Copii 7-12 ani
28.10.2021, 15:00
65 RON (1 sesiune)
16
4
1 pe săptămână
60 minute
4 saptamani
Piața Pache Protopopescu, nr.9, București

Pe de altă parte, e adevărat că uneori poate fi greu pentru un copil să își dea seama ce anume îl pasionează într-o societate în care există atât de multă diversitate și în care lucrurile evoluează rapid. În plus, nici comparațiile cu alți copii nu îi ajută să își descopere talentele sau înclinațiile ascunse.

Aici intervine rolul mentorului Maia Grosu-Gherasim și al atelierului ”Bucuria de a fi tu însuți”. Împărțit în 4 sesiuni, prin întâlniri săptămânale, atelierul își propune să identifice și să valorifice potențialul fiecărui copil. În cadrul atelierelor, prin activități distractive, copiii vor avea ocazia să exploreze mai multe domenii, să își descopere abilitățile și astfel să se cunoască pe ei înșiși. Cu cât vor afla mai multe lucruri despre ei, cu atât își vor dedica mai multă energie pe acele activități care se potrivesc personalității lor și care le aduc satisfacție.

Așadar, ”Bucuria de a fi tu însuți” este un atelier despre descoperirea de sine, despre descoperirea pasiunilor și fericirea de a face ceea ce-ți place.