Anca Moldoveanu – Psihopedagog și coach (VIDEO)

Anca Moldoveanu este psiholog si pedagog, fiind pasionată de dezvoltarea și găsirea împlinirii oamenilor. Ea a lucrat șase ani în sistemul de educație iar alți 16 ani a lucrat ca leader în resurse umane în companii private. Mamă a doi băieți care au motivat-o să aibă un rol activ în construirea unei noi educații pentru copii și părinți.

Dincolo de pregătirea academică (absolventă a Facultății de Psihologie si două Mastere în Psihologie si Educație) ea este un om care învață și se dezvoltă continuu, obținând diferite certificări în Programare Neuro Lingvistica (Richard Bandler),  specialist în Lateral Thinking  (Eduard de Bono),  facilitator Journey for Kids (Brandon Bays), facilitator Educatiooon3000 (Noemi Paymal), coach in acreditare (International Coaching Federation. Toate acestea le folosește în lucru cu copiii și adulti, în demersul lor de a-și împlinii potentialul.

Fiind și absolventă a unui program de de Executive MBA a pus bazale firmei FamilyHub,  care ajută companiile interesate să contribuie la starea de bine a angajaților-părinți, oferindu-le soluții și servicii în domeniul îngrijirii și educatiei copiilor. Toate acestea cu scopul de a contribui la un salt în conștiința societății, prin lucru cu copiii și familia lor!

Ea crede că dacă ființa umană își descoperă talentul și misiunea, întreaga viată va fi o călătorie fericită și plină de resurse. 

Mai multe info:
www.familyhub.ro
conact@familyhub.ro
0730 984 446

Adulti
Teaser serial, Parentaj/ Parenting